36 ώρες πριν την πρεμιέρα του Dancing!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Ελάχιστες ώρες πριν την πρεμιέρα του Dancing και όλος ο Αντ1 είναι κυριολεκτικά στο πόδι. Παρά όμως το γεγονός ότι το κανάλι γνώριζε εδώ και πάρα πολύ καιρό την ακριβή πρεμιέρα του 3ου Dancing with the stars, επειδή είμαστε ακόμη στην Ελλάδα

και κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, πολλές εκκρεμότητες έχουν μείνει για την τελευταία στιγμή. Ένα από αυτά και μάλιστα από τα πολύ βασικά ήταν η φωτογράφηση των συντελεστών, των παικτών και της κριτικής παραγωγής. Οι παίκτες και οι χορευτές τους φωτογραφήθηκαν μόλις την Κυριακή που πέρασε, ενώ η κριτική επιτροπή την περασμένη Τρίτη σε μια μαραθώνια φωτογράφηση που διήρκεσε σχεδόν 8 ώρες.

Δεν ήταν όμως, μόνο οι φωτογραφήσεις που καθυστέρησαν, αλλά και οι πρόβες των celebrities με τους επαγγελματίες χορευτές που αντί να ξεκινήσουν δύο βδομάδες πριν -όπως συνήθιζαν να κάνουν στα δύο προηγούμενα dancing- ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα. Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πρόβα με όλους μαζί. Παίκτες , χορευτές, κριτές (εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη που έχει υποχρεώσεις στο θέατρο), παρουσιάστρια, τεχνικοί, φώτα και ό,τι άλλο χρειάζεται για να βγει σωστά, η φετινή υπερπαραγωγή, η οποία θα ξεκινήσει με πολύ μεγάλες προσδοκίες και από την πλευρά των θεατών και του καναλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα