Ζητάει πάθος ο Βλάχος

Εκτός από προπόνηση το... μενού της Τετάρτης περιλάμβανε και ομιλία του Βαγγέλη Βλάχου προς τους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους...
Ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους κόντρα στον Άρη την περασμένη αγωνιστική, προπσάθησε να τους... ανεβάσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και ζήτησε από τον... παλιό Κοντοέ να απαντήσει στις απόψεις του.

«Συγχαρητήρια σε όλους σας για την
εμφάνισή σας την Κυριακή, μα κυρίως για την πρόοδό σας. Βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνεστε και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια. Δεν πρέπει όμως με τίποτα να σκύβετε το κεφάλι. Πάντα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα. Μέσα απ' όλα αυτά, όμως, που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος στους παίκτες τους και στη συνέχεια τους εξήγησε πώς πρέπει να λειτουργούν μέσα στο παιχνίδι:

«Θα πρέπει να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας μέσα στο παιχνίδι, ανάλογα την τροπή που παίρνει κάθε αγώνας. Για παράδειγμα στη Λιβαδειά κερδίζαμε 3-1 και κυνηγούσαμε να βάλουμε... 13 γκολ. Δεν λέω να μη βάζουμε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να παίζουμε και με μυαλό. Όποτε μπορούμε (να βάζουμε πολλά γκολ) θα το κάνουμε. Δεν γίνεται όμως συνέχεια. Πρέπει να κοντρολάρεται το ρυθμό, να μην... τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, την Κυριακή ο ενθουσιασμός μας έκανε κακό. Και πρέπει αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε στην πορεία», ήταν τα λόγια του προπονητή, ο οποίος μάλιστα αφού τελείωσε την ομιλία του ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν το λόγο προκειμένου να κάνουν μία κουβέντα ποδοσφαιρική.

Ο Βλάχος ζήτησε τη γνώμη του Κοντοέ, η οποία ήταν η εξής: «Κόουτς, μας κάλυψες. Όλα σωστά αυτά που λες. Έχεις δίκιο, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Έχεις δίκιο, συμφωνούμε». Μάλιστα ο τεχνικός της Ένωσης επέμενε να ακούσει τη γνώμη των παικτών του, ωστόσο κανείς δεν είχε κάτι να συμπληρώσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα