Ζευγάρι ηλικιωμένων χάθηκε λόγω… GPS!

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στον Έβρο, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο χάθηκε στην περιοχή της Μάνδρας του δήμου Σουφλίου.

Άμεσα έξι τζιπ της ελληνικής αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για να εντοπιστούν οι αγνοούμενοι. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ανδρόγυνο που κατευθύνονταν στο Ορμένιο έστριψε αριστερά στη Μάνδρα και στη συνέχεια μπήκε σε χωματόδρομο.

Το αυτοκίνητο τους, ένα matiz κόλλησε στις λάσπες και οι επιβάτες εγκλωβίστηκαν.

Πρόκειται για έναν 70χρονο Ιταλό και την 60χρονη Ρουμάνα σύζυγό του, οι οποίοι ξεκίνησαν οδικώς από την Ιταλία με προορισμό τη Ρουμανία.
Στο ύψος της Μάνδρας το GPS τους, τους έδειξε ότι πρέπει να στρίψουν αριστερά και από κει και πέρα ξεκίνησε η ταλαιπωρία τους.

Παρά την πολύ μεγάλη κινητοποίηση, το ζευγάρι εντοπίστηκε τελικά στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς είχαν εγκλωβιστεί ανάμεσα σε δεντροστοιχία και ρέμα και δεν μπορούσαν να δουν ούτε τους φάρους από τα περιπολικά.

Οι αστυνομικοί τους συνόδεψαν έως την αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας, προκειμένου να ξεκουραστούν και να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο των στοιχείων τους.

Με το που ξημέρωσε, το ανδρόγυνο συνέχισε το ταξίδι του, έχοντας ζήσει ίσως την πιο μεγάλη περιπέτεια της κοινής του συμβίωσης.
Το σίγουρο είναι ότι τον Έβρο δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ

Πηγή: thrakinea.gr

The post Ζευγάρι ηλικιωμένων χάθηκε λόγω… GPS! appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα