«Ζεστά» άλλα εκατό χιλιάρικα στον Πανιώνιο

Εντός αγωνιστικού χώρου "πετάει". Τουλάχιστον, αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα αποτελέσματα και τη δεύτερη θέση που έχει "καπαρώσει" στον βαθμολογικό πίνακα από το προηγούμενο Σάββατο...

Ενα από τα μοναδικά "μελανά" σημεία -αν μπορεί να αποκληθεί έτσι βεβαίως- του φετινού Πανιώνιου ήταν το γεγονός ότι το υπαλληλικό προσωπικό και οι φυσιοθεραπευτές και φροντιστές των "κυανέρυθρων" ήταν "μέσα", όπως συνηθίζουμε να λέμε, αρκετούς μήνες και όσο να 'ναι αυτό το γεγονός από μόνο του δημιουργούσε μία -κατά καιρούς- κάποια αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πριν από δύο βδομάδες περίπου
οι άνθρωποι του "ιστορικού" είχαν μοιράσει περίπου 100.000 ευρώ από τη δόση που είχαν πάρει από τον ΟΠΑΠ (είχαν καρπωθεί από εκείνα τα χρήματα και αρκετοί παίκτες του Πανιώνιου...), ενώ χθες μοίρασαν άλλες περίπου 110.000 ευρώ, που αντιστοιχούσαν σε χρήματα που μπήκαν στα ταμεία τους από τη Super League.

Πρόκειται για μία επιχορήγηση για τις ομάδες Νέων ύψους περίπου 150.000 ευρώ, με τις 40.000 ευρώ εξ αυτών να πηγαίνουν στον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Τα υπόλοιπα δόθηκαν σε περίπου 15-16 άτομα που συνθέτουν το υπαλληλικό προσωπικό και τους φυσιοθεραπευτές και φροντιστές του Πανιώνιου. Καθένας εκ των προαναφερθέντων έλαβε περίπου 3 μισθούς και όπως ήταν φυσικό η κίνηση αυτή της "κυανέρυθρης" διοίκησης σκόρπισε αμέτρητα χαμόγελα.

Αν συνδυαστεί αυτή η κίνηση με την ανακοίνωση της συμφωνίας με την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων AVANCE (που θα καλύψει υπό τη μορφή χορηγίας τις ανάγκες της ομάδας με την παράδοση των απαιτούμενων οχημάτων), καθίσταται σαφές ότι πέρα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι πλέον έχουν μπει αρκετά πράγματα σε μία... σειρά από τους "κυανέρυθρους".

Ως εκ τούτου, η προετοιμασία για το... ντέρμπι (βαθμολογικό τουλάχιστον) με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να υπολογίζει από χθες και τον Καμπάνταη. Εκτός μάχης βεβαίως εν όψει "δικέφαλου" είναι ο Κουλουχέρης, ενώ ο Μενδρινός θα υποβληθεί σήμερα σε υπερηχογράφημα στο Ιατρικό Π. Φαλήρου και θα κριθεί το αν θα ενταχθεί σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα. Χθες πάντως έτρεξε μόνος του...
Keywords
Τυχαία Θέματα