Υποδοχή ηρώων στους Πρωταθλητές Ευρώπης

Ήταν λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο της χαράς, που μετέφερε την αποστολή πίσω στην βάση της Αθήνας από την Βαρκελώνη, όπου...
γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της πιο επιτυχημένης ευρωπαϊκής ομάδας μπάσκετ της τελευταίας δεκαπενταετίας. Και λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί οι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους κρατώντας την κούπα και προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους περίπου 3.000 φιλάθλους που είχαν σπεύσει στα Σπάτα.
Στο μεταξύ, ο νέος θρίαμβος
προκαλεί τα εύσημα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας. «Η επιτυχία αυτή είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση από τον χώρο του αθλητισμού, ο οποίος όλο και περισσότερο παράγει αιτίες σοβαρού προβληματισμού και ανησυχίας» αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. «Θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία σας νίκη που μας έκανε όλους υπερήφανους και που χάρισε στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα μία ακόμα κορυφαία διάκριση» προσθέτει.
Keywords
Τυχαία Θέματα