Ξυλοκόπησαν διευθυντή σχολείου μπροστά στα μάτια μικρών μαθητών

Ένα περιστατικό απίστευτης βίας και ωμότητας έλαβε χώρα χθες έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο του Κιλκίς όταν δύο άγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια τον διευθυντή του σχολείου μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια των μικρών παιδιών!

Όπως αναφέρει το kilkistoday.gr, οι τραμπούκοι περίμεναν τον άτυχο άνδρα..
ακριβώς στις 14.15 στην είσοδο του σχολείου, την ώρα δηλαδή που φεύγει από την εργασία του. Με το που τον είδαν, επιτέθηκαν στο ανυποψίαστο άνδρα αρχίζοτνας να τον κτυπούν αλύπητα μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών.

Οι άνανδροι δράστες δε σεβάστηκαν ούτε τις παιδικές
ψυχές που έβλεπαν το διευθυντή τους σε αυτή την κατάσταση να δέρνεται αλύπητα με κλοτσιές και μπουνιές σε όλα τα σημεία του σώματος του. Ούτε καν συγκινήθηκαν από τις κραυγές απόγνωσης που έβγαζαν φωνάζοντας «βοήθεια, σκοτώνουν το διευθυντή μας»…

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα σε όλο του το σώμα, χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα του Κιλκίς, αιτία για την άνανδρη επίθεση στον διευθυντή του σχολείου ήταν ένας διαπληκτισμός που είχε το θύμα την προηγούμενη ημέρα με οδηγό που πάρκαρε στην είσοδο του σχολείου, εμποδίζοντας την πρόσβαση των μεταφερόμενων μαθητών στο λεωφορείο…
Keywords
Τυχαία Θέματα