Ξεκινά τρέξιμο ο Τζουζέπε Ρόσι

Αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ιταλικών ομάδων. Τελικά, μετά από συντονισμένες ενέργειες, η Φιορεντίνα κατάφερε να αποκτήσει τον Τζουζέπε Ρόσι, αν και οι άνθρωποί της γνώριζαν πως δεν θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του πριν τον ερχόμενο Μάρτιο. Θυμίζουμε πως ο παίκτης βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του από τη διπλή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Ρόσι εξετάστηκε από τον Δρ. Πάολο Μανέτι στο Κολοράντο. Ο γιατρός διαπίστωσε πως το εγχειρισμένο

γόνατο του παίκτη έχει δυναμώσει σε ικανοποιητικό βαθμό και πως η πορεία του Ρόσι προς την πλήρη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους προχωράει με γοργό ρυθμό.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μανέτι, ο Ρόσι είναι σε θέση να ακολουθήσει ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο για αρχή θα περιλαμβάνει τρέξιμο, καθώς και ασκήσεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ποδιού του.

Η επιστροφή του παίκτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης δεν πρόκειται, πάντως, να γίνει πριν τα μέσα Μαρτίου, αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα φυσιοθεραπειών που θα διαρκέσει 8 εβδομάδες και θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ξεκινά τρέξιμο ο Τζουζέπε Ρόσι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα