Βροχές και καταιγίδες και σήμερα Κυριακή των Βαϊων

Νεφώσεις με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια προβλέπονται για σήμερα  ενω σποραδικές καταιγίδες θα πέσουν το απόγευμα στα νότια. Οι άνεμοι θα πνεουν βορειοανατολικοί ενω στο Αιγαίο θα πνέουν τοπικά 8 μποφόρ. παράλληλα θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά...
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 04 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Σε
νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές που από το μεσημέρι στα νότια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Από το βράδυ και από τα βόρεια βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο και τον πατραϊκό 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ηπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το απόγευμα στην ανατ. Στερεά και την ανατ. Πελοπόννησο θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Στα Κύθηρα τοπικά 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές που από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές. Το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές βροχές που το απόγευμα θα ενταθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το βράδυ 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 09 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ανατολικούς ανέμους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.
Keywords
Τυχαία Θέματα