«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία καθαρή πολιτική σκευωρία»

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και έκανε λόγο για «χυδαιότητες» και «πολιτικές αλητείες».

«Περίμενα σήμερα να έχει συμβεί μια σημαντική εξέλιξη στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης

να έχουν αποσύρει τις προτάσεις που υπέβαλλαν για τη σύσταση προκαταρκτικής στοχοποιώντας εμένα ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι οι χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση με τη λίστα «κάνουν ακόμη και κάποιον τυφλωμένο από το πολιτικό μίσος να καταλάβει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία καθαρή πολιτική σκευωρία».

«Όχι δεν ανέχομαι αυτή την επίθεση που έχω υποστεί. Αυτή την οργανωμένη συστηματική συκοφαντική επίθεση που καθοδηγήθηκε επωνύμως και επισήμως από το γραφείο Τύπου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Για την οικογένεια μου που κρυβόταν στη λίστα. Τέτοιες χυδαιότητες τέτοιες πολιτικές αλητείες» σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παράλληλα υποστήριξε ότι στήθηκε ένα παιχνίδι την όλη υπόθεση με στόχο τον ίδιο με την είσοδο και της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «συγκροτούν το μέτωπο της χυδαιότητας και της σκευωρίας».

«Είναι δυνατόν να εμφανίζεται αρχηγός κόμματος και να λέει ότι ο το ΠΑΣΟΚ έκανε δύο φορές εκλογές έχοντας τη λίστα στα χέρια και έκανε εκβιασμούς; Πως μπορεί να λέει κάποιος αυτή τη χυδαιότητα; Με ποια ένδειξη; Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Γιατί οι στοχευμένες επιθέσεις που κάνετε είναι εκβιαστικού χαρακτήρα» σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επιπλέον άφησε αιχμές και για το ΣΔΟΕ το οποίο και «φωτογράφισε» για τη λίστα Λαγκάρντ. «Ανάλογα με την λογοτεχνική ροπή κάθε στελέχους της αντιπολίτευσης κατηγορούμαι ότι κράτησα στο συρτάρι μου, στο σεντούκι μου τη λίστα. Και την απέκρυψα από ποιον; Από την αρμόδια υπηρεσία που την είχε που την μελέτησε, που την κράτησε και που αναπαρήγαγε τα αντίγραφα σαν μαρουλόφυλλα και τα μοίραζε σε δημοσιογράφους και εκδότες. Και αυτό αποδεικνύεται με την αγαστή συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Νέα τροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

The post «Βρισκόμαστε μπροστά σε μία καθαρή πολιτική σκευωρία» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα