Βγάζει… κυβέρνηση η «Συμμαχία»

Το έδαφος για τις εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» θα προετοιμάσει το αυριανό ΔΣ. Στόχος είναι οι αρχαιρεσίες να γίνουν στις 11 Νοεμβρίου (πιθανό να δοθεί μικρή παράταση) προκειμένου να προκύψει διοίκηση και μέσω αυτής νέα μέλη στο ΔΣ της ΠΑΕ...
Από τα 8.510 εγγεγραμμένα μέλη (που έχουν συγκεντρώσει 2.252.445 ευρώ) δικαίωμα ψήφου δεν έχουν όσοι έχουν δώσει 20 ευρώ, όπως άλλωστε προβλεπόταν και από το καταστατικό. Έτσι ο αριθμός των ψηφοφόρων περιορίζεται
σε 3.300. Το 70% αυτών είναι κάτοικοι Αθηνών, αλλά πέρα από την πρωτεύουσα, κάλπες θα στηθούν επίσης σε Κύπρο, Νέα Υόρκη και Αυστραλία, όπου επίσης υπάρχουν αρκετά μέλη. Μετά τις εκλογές θα προκύψει το νέο ΔΣ, που θα αποφασίσει ποιοι θα εκπροσωπήσουν τη Συμμαχία στο ΔΣ της ΠΑΕ (εκλέγει εννέα μέλη).

Λύνονται τα χέρια του

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκαν Μπουμσόνγκ και Κουίνσι θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Στο κανονικό πρόγραμμα θα μπει το αργότερο την Τετάρτη ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ αντίθετα, πέραν του τραυματία Βύντρα που θα είναι σίγουρα απών, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πίντο καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Σήμερα, εξάλλου, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Σισοκό και Βιτόλο.

Αργεί ο Σο

Παράταση μέχρι την Παρασκευή στην άδειά του πήρε ο Χαμπίμπ Σο. Ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία για να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης γαλλικού διαβατηρίου, ενώ δεν αποκλείεται να επισκέφτηκε και κάποιον γιατρό της επιλογής του για τον τραυματισμό του.

Εξελίξεις για Λεωφόρο και Βοτανικό

Μέχρι την Πέμπτη οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα έχουν στα χέρια τους τη μελέτη για τις ανάγκες του γηπέδου της Λεωφόρου και το κόστος των βελτιωτικών έργων για να επιστρέψει εκεί η ομάδα. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη και το Δήμο για το ζήτημα του Βοτανικού, ενώ επίκειται και συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και την εταιρεία του Βωβού.
Keywords
Τυχαία Θέματα