Βενιζέλος προς ΣΥΡΙΖΑ: «Την πατήσατε»

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον το ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευ. Βενιζέλος έδειξε ως τον κύριο υπεύθυνο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τον Ι. Διώτη.

«Δεν διδαχθήκατε τίποτα από ‘89, την πατήσατε όμως επενδύσατε σε αναξιόπιστα πρόσωπα, στοχεύσατε σε λάθος πρόσωπο, σε εμένα, ανοίξατε μέτωπο

δημοκρατίας. Υπάρχει πλέον ξεκάθαρη σύγκρουση ανάμεσα στους εκφραστές του χθες και των δυνάμεων της ευθύνης της σταθερότητας και της προοπτικής. Δεν θέλετε να αναπνεύσει η χώρα. Θα ξανααποτύχετε. Βάλατε το ΠΑΣΟΚ και εμένα απέναντι» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα ο Ευ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μοναδικός του στόχος είναι η πτώση της κυβέρνησης. Συνασπισμένες δυνάμεις οπισθοδρόμησης που επενδύουν στο αδιέξοδο και την καταστροφή χώρας, βρίσκονται σε κατάσταση νευρικότητας. Έμεινε το ρεσάλτο, που στόχο έχει το ΠΑΣΟΚ. Για να πετύχει το ρεσάλτο πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, που είναι εγγυητής σταθερότητας. Στάθηκε όρθιο στις εκλογές Ιούνιου και τώρα πρέπει να στοχοποιηθεί ο πρόεδρος ΠΑΣΟΚ. Στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως δεν φέρει καμία ευθύνη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Έκανε λόγο για «πολιτικούς σκευωρούς» που τον έχουν «κατασυκοφαντήσει» με στόχο την σύγχυση του πολιτικού συστήματος. «Προσπαθήσατε να καταστήσετε εμένα ένοχο που έστειλα αντίγραφο στον πρωθυπουργό. Τέσσερις μήνες ταλαιπωρείται η χώρα τα στελέχη και τα παπαγαλάκια σας. Χάθηκε το CD χάθηκε και το USB, και ο μόνος που αντιδρά φυσιολογικά και λέει ναι, μου είχαν αφήσει κάτι που δεν έχασα, αντί να με επαινέσουν με κατηγορούν ότι κράτησα το στικάκι από ποιον το υπεξήγαγα; Από το ΣΔΟΕ; που το είχε μήνες πριν, το αξιολόγησε, το επισκόπησε το κράτησε σε σημειώσεις. Ποια λίστα; Και το εντυπωσιακό; Το διέγραψε ο Διώτης, πήρε συμβουλές από συνεργάτη του αλλά το διεγραψε ο ίδιος. Επίσης εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ εκδότης – δημοσιογράφος έχει άλλο. Κάποιος είχε βγάλει πολλά αντίγραφα».

Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο έργο ενάντια στην φοροδιαφυγή την περίοδο που ήταν Υπουργός Οικονομικών. «Εκτός από την στρατηγική της αποσταθεροποίηση της χώρας που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στόχος είναι να συγκαλυφθεί το έργο μου στο Υπουργείο Οικονομικών, για την φοροδιαφυγή και την παραοικονομία.»

The post Βενιζέλος προς ΣΥΡΙΖΑ: «Την πατήσατε» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα