Τζακούζι στα συντρίμμια!

Οι Ιάπωνες δέχτηκαν απανωτά χτυπήματα της μοίρας με έναν ισχυρό σεισμό που τους ισοπέδωσε και αλλεπάλληλους μετασεισμούς, τσουνάμι και μια διαρκή πυρηνική κρίση που δεν έχει τέλος αλλά δεν το...
βάζουν κάτω και δεν χάνουν στιγμή την όρεξή τους για ζωή. Αυτό αποδεικνύουν και δύο Ιάπωνες που μέσα στα χαλάσματα απολαμβάνουν μια στιγμή χαλάρωσης κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο δίχως τύψεις και ενοχές. Οι νεαροί φίλοι δεν χάνουν στιγμή το χιούμορ τους και παρά το γεγονός ότι τα σπίτια τους έχουν καταστραφεί ολοσχερώς εκείνοι απολαμβάνουν ένα ζεστό μπάνιο στην ύπαιθρο. Αυτό δείχνει το πνεύμα και τη δύναμη
αυτού του λαού που παρά τα βάσανά τους έχουν τη θέληση να ζήσουν και να βγουν ακόμα πιο δυνατοί μέσα από τις κακοτοπιές.

Σταδιακά ο κόσμος προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του, κάνοντας μια νέα αρχή, στεκούμενος και πάλι στα πόδια του όσο δύσκολο και εάν είναι. Ήδη το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο των παιδιών καθώς μετά από πέντε βδομάδες άνοιξε και πάλι η Ντίσνειλαντ στο Τόκιο.
"Σίγουρα οι μετασεισμοί δεν μας αφήνουν να ξεχάσουμε και η πυρηνική κρίση αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο", λέει ο Yasuhiro Sato πατέρας που έφερε το παιδί του στο πάρκο.

news 247
Keywords
Τυχαία Θέματα