Τρεις Έλληνες σε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν και άλλος ένας αναζητείται, μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων για "Πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου κατά συρροή και ...
κατά συνήθεια.

Μετά την παγκόσμια έρευνα στο Διαδίκτυο τους τελευταίους δύο μήνες διαπιστώθηκε η ύπαρξη ηλεκτρονικών ιχνών Ελλήνων χρηστών Ίντερνετ, σε on line διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Από την ψηφιακή ανάλυση ταυτοποιήθηκαν ψηφιακά τέσσερις χρήστες Ίντερνετ, από Χανιά και Αθήνα, οι οποίοι διακινούσαν στο Διαδίκτυο, υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ παράλληλα είχαν ενεργοποιήσει ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων και "κατέβαζαν" υλικό παιδικής πορνογραφίας, από άλλους παιδόφιλους σε διάφορες χώρες.

Συνολικά κατασχέθηκαν οκτώ σκληροί δίσκοι Η/Υ, τέσσερις φορητοί Η/Υ, με υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος των δίσκων των κατασχεμένων ηλεκτρονικών συσκευών ανέρχεται στα 3.000 GB.

Σε βάρος του κατηγορουμένου από τα Χανιά είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής και για "Αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση".
Keywords
Τυχαία Θέματα