Τους παρέπεμψε στον Ατρόμητο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού βρίσκεται ο Ματίας Ιγκλέσιας, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της SportDay.

Ο Αργεντινός χαφ παρουσιάζεται αναγεννημένος στον Ατρόμητο, στον οποίο είναι ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι πριν από τον αγώνα με την Νιούκαστλ, ο Αλαν Πάρντιου είχε μιλήσει με τα καλύτερο λόγια για την αξία του 28χρονου μέσου.

Μάλιστα, τον χαρακτήρισε εξαιρετικό τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα.

Το συμβόλαιο του Ιγκλέσιας λήγει το καλοκαίρι του 2014, όμως όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν οι ομάδες που βάζουν το όνομά του στα μπλοκάκια τους και εκφράζουν την πρόθεση να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι συλλόγων από Αγγλία και Γερμανία προχώρησαν σε κρούση προς την πλευρά του παίκτη, ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

Ωστόσο, ο Αργεντινός χαφ τους απάντησε: «Εχω συμβόλαιο για 1,5 χρόνο ακόμα. Για ό,τι θέλετε, απευθυνθείτε στον Ατρόμητο». Ο 28χρονος παίκτης δηλώνει χαρούμενος στο Περιστέρι και δεν δείχνει να «καίγεται» να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, εκτός αν βέβαια προκύψει κάποια εξαιρετική πρόταση.

Πριν από μερικές μέρες, άλλωστε, είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση, προοπτική που δεν θα άφηνε ασυγκίνητο τον Ιγκλέσιας και ο Ατρόμητος θα έβαζε χρήματα από την πιθανή πώλησή του.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Τους παρέπεμψε στον Ατρόμητο appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα