Τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ επισκέπτονται την Αρκαδία

Τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από το Ισραήλ φιλοξενούνται από την περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας, προκειμένου να γνωρίσουν την ορεινή Αρκαδία, στο πλαίσιο προώθησης του θεματικού κι εναλλακτικού τουρισμού.

Οι Ισραηλινοί φιλοξενούμενοι θα περιηγηθούν στον νομό ως τις 10 Μαρτίου και θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους, το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου και παραδοσιακά χωριά κυρίως της ορεινής Γορτυνίας, αλλά και της παραλιακής Κυνουρίας.

Κατά την υποδοχή των φιλοξενουμένων ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας

τόνισε ότι «είναι μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε την αντιπροσωπεία.

Η Αρκαδία έχει πολλές ομορφιές, χειμώνα – καλοκαίρι, και θα αφήσει άριστες εντυπώσεις στην αποστολή. Ας την απολαύσουν οι ίδιοι και να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στην πατρίδα τους».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας Κώστας Μαρινάκος σημείωσε πως είναι η τρίτη κατά σειρά εκδήλωση που πραγματοποιείται στον νομό για tour operators και δημοσιογράφους με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος και ταυτόχρονα την προσπάθεια συνεργασίας με τουριστικούς επιχειρηματίες της Αρκαδίας, ενώ πρόσθεσε πως επόμενος στόχος των ξενοδόχων της Αρκαδίας με στόχο την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού, είναι η τουριστική αγορά της Κύπρου.

Ο εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας του Ισραήλ, Ισαϋ Μόλαντ, υπογράμμισε πως η Αρκαδία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Ελλάδας που και οι ειδικοί οι οποίοι διαφημίζουν ελληνικούς προορισμούς στο Ισραήλ δεν το γνωρίζουν καλά και αυτή η επίσκεψη είναι μια καλή ευκαιρία. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι οι οικογενειακές διακοπές με δραστηριότητες.

The post Τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ επισκέπτονται την Αρκαδία appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα