Το "τελευταίο αντίο" στη Μαρίκα Μητσοτάκη

Πλήθος συγγενών και φίλων βρίσκεται αυτή την ώρα στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Αθήνα, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, για τη Μαρίκα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία...
έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής. Μεταξύ των παρευρισκομένων βρίσκονται οι κ.κ. Κ. Καραμανλής, Γ. Καρατζαφέρης, Μ. Βορίδης, Β. Βαρδινογιάννης καθώς και μέλη της οικογένειας Κόκκαλη.

Επίσης,
στον ιερό ναό έφτασαν οι κ.κ. Μανώλης Γλέζος, Ν. Κακλαμάνης, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, το ζεύγος Λυκουρέζου, ο Ηλίας Ψινάκης και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Στη συνέχεια, η σορός της εκλιπούσης θα μεταφερθεί στα Χανιά και συγκεκριμένα στην εκκλησία της Αγ. Μαγδαληνής στη Χαλέπα, όπου θα παραμείνει όλη τη νύχτα και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου οι φίλες και οι φίλοι στα Χανιά και στην Κρήτη να της πουν το τελευταίο «αντίο».

Η Μαρίκα Μητσοτάκη στη συνέχεια θα ταφεί, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα