Το παλεύει ο Χριστοδουλόπουλος

Θετικά ήταν τα μηνύματα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στη σημερινή (Δευτέρα 15/10) προπόνηση των «πρασίνων» στην Παιανία. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος κι έδειξε πως ξεπερνάει σιγά-σιγά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες στον τετρακέφαλο...
Από αύριο (Τρίτη 16/10) θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς κι αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, λογικά θα προλάβει το ματς της Δευτέρας με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε περίπτωση πάντως το... παλεύει για να είναι έτοιμος, τόσο στην
αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» όσο και στο μεγάλο ματς που ακολουθεί την μεθεπόμενη Πέμπτη (25/10) με τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα και πλέον είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, εν αντιθέσει με τον Βύντρα που συνέχισε τη θεραπεία (θλάση β' βαθμού στον αριστερό δικέφαλο).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πίντο, λόγω μικροενοχλήσεων στον δικέφαλο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχίες και θα μπει από αύριο κανονικά, ενώ οι Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος που επέστρεψαν απο τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ελπίδων προπονήθηκαν κανονικά. Οι Βιτόλο και Σισοκό πήραν έξτρα άδεια για μία μέρα και θα επιστρέψουν και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις.

Πήγε Παιανία ο Κλέιτον

Η σημερινή προπόνηση πάντως επεφύλασσε και μία ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι δέχθηκαν στην επίσκεψη του Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την άδεια που έχει δώσει στους παίκτες της η Καϊσερίσπορ και πέρασε μία βόλτα από το αθλητικό κέντρο για να δει τους παλιούς συμπαίκτες του και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οπως ήταν λογικό, δέχθηκε τα πειράγματα όλων, ενώ κι ο ίδιος έκανε ερωτήσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα