Το Νησί εκδικείται

Το… αίμα της πίσω πήρε η Αγγλία στο Europa League! Μπορεί στο Champions League, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Νησί να… κατατροπώθηκε, αφού δεν έχει κανέναν εκπρόσωπο στα προημιτελικά, ωστόσο, εδώ υπάρχουν όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις ομάδες.

Τσέλσι, Τότεναμ και Νιούκαστλ κράτησαν ψηλά τη σημαία και θα δώσουν το παρών στη σημερινή

(13:40, Novasports 1) κλήρωση, μαζί με τις Λάτσιο (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Βασιλεία (Ελβετία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία) και Φενέρμπαχτσε (Τουρκία).

Από τις οχτώ ομάδες, μόνο η Τότεναμ έχει κατακτήσει στο παρελθόν και μάλιστα δύο φορές το τρόπαιο, ενώ η Λάτσιο και η Μπενφίκα έχουν φτάσει μέχρι τον τελικό. Οι «αετοί» μαζί με την Τσέλσι, είναι οι άλλες δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Όπως και στο Champions League, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κλήρωση και κατά συνέπεια μπορεί να υπάρξει αγγλικός «εμφύλιος». Τα διπλά παιχνίδια θα γίνουν 4 και 11 Απριλίου.

Η κλήρωση των ημιτελικών θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου και οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 25 του ίδιου μήνα και 2 Μαΐου. Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί να γίνει στις 15 Μαΐου στην «Άμστερνταμ Αρένα».

Οι οχτώ ομάδες των προημιτελικών:

Τσέλσι (127.221)
Μπενφίκα (95.600)
Τότεναμ (67.221)
Βασιλεία (56.635)
Ρούμπιν Καζάν (56.199)
Λάτσιο (40.796)
Φενέρμπαχτσε (40.080)
Νιούκαστλ (30.221)

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Το Νησί εκδικείται appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα