«Το μυαλό μας είχε μείνει στον τελικό»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και την κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 7η αγωνιστική του Τοp 16 της Euroleague, ο κόουτς της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο «Άρτζι», χαρακτηριστικά ανέφερε πως το μυαλό των παικτών του βρισκόταν ακόμα στον τελικό του Κυπέλλου πρόσθεσε όμως πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει διδακτικά

για την ομάδα του.

«Δεν είχαμε την συγκέντρωση που απαιτούσε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ενέργεια που θέλαμε και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά στην άμυνα. Η ΤΣΣΚΑ βρήκε την δυνατότητα να ξεφύγει στο ματς, τα κατάφερε και εμείς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Φαίνεται πως το μυαλό μας είχε μείνει στον τελικό. Δεν είχαμε ενέργεια και αυτό μέχρι κάποιο σημείο ήταν φυσιολογικό», είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Βέβαια δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ακόμα και αυτή η ήττα είναι μια εμπειρία για όλους μας. Θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Έχουμε συνεχόμενα ματς μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάτι που δεν ήμασταν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το μυαλό είναι πολύ σημαντικό στο μπάσκετ. Ίσως και το πιο σημαντικό. Συνεχίζουμε. Όσα παιδιά έχουν εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις μπορούν να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Το μυαλό μας είχε μείνει στον τελικό» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα