Το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γ. – Ρεάλ Μ.

5 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (μετέπειτα Champions League), δύο για τα προημιτελικά, δύο για τα ημιτελικά, ενώ για πρώτη φορά συναντώνται στη φάση των «16». Τρεις προκρίσεις για τη Ρεάλ, ενώ μία για τη Γιουνάιτεντ, στα ημιτελικά του ’68, όπου κατέκτησε εν τέλει και το Κύπελλο στον τελικό με την Μπενφίκα.

Σε ένα παιχνίδι που έμεινε στην ιστορία, ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών, η Ρεάλ είχε πάρει μεγάλη πρόκριση με 4-3 στο ‘’Όλντ Τραφόρντ’’, με χατ τρικ ενός άλλου …Ρονάλντο, του Βραζιλιάνου Λουίς Αλέξις! Μάλιστα, το ‘’φαινόμενο’’, όπως

αποκαλούνταν, είναι και ο μοναδικός αντίπαλος παίκτης στην ιστορία που έχει σκοράρει χατ τρικ στο ‘’θέατρο των ονείρων’’!

Τρελή απόδοση δίνει η BETSONIC κλίκ εδώ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει να ηττηθεί σε εντός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση για το Champions League, από τις 23 Φεβρουαρίου του 2005, όταν και είχε ηττηθεί με 0-1 από τη Μίλαν. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και στην Ιταλία τότε, για να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού. Η διευκρίνιση γίνεται για το Champions League, μιας και πέρυσι είχε ηττηθεί για το Europa League, από μία άλλη Ισπανική ομάδα, την Μπιλμπάο.

Στοιχηματίστε τον νικητή στη myBet εδώ

*Στο G/G ήταν οι 7/9 αναμετρήσεις τους στο Κύπελλο Πρωταθλητιών, ενώ οι 6 από αυτές και στο Over 3,5!

The post Το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γ. – Ρεάλ Μ. appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα