Το Champions League στη Nova

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζει δυναμικά στην φάση των «16» και οι συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία το διήμερο 5-6 Μαρτίου να απολαύσουν σε αποκλειστικότητα τις ρεβάνς των αγώνων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ – Σαχτάρ και Γιουβέντους – Σέλτικ και σε High Definition.

Στο μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί στην Αγγλία τη Τρίτη 5 Μαρτίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας ως αβαντάζ την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης, στην επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Θέατρο των ονείρων», το « Old Trafford».

Την ίδια ημέρα στο «Vestfallen» η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ντόρτμουντ, θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Σαχτάρ, σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες, έπειτα από το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 6 Μαρτίου) στο «Juventus Arena», η Γιουβέντους υποδέχεται την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση μετά το 3-0 της «Βέκια Σινιόρα» στην Σκωτία.

Αναλυτικά την Τρίτη 05/03 οι μεταδόσεις της Nova έχουν ως εξής:

– 21.45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Μαδρίτης από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

– 21.45 Ντόρτμουντ – Σαχτάρ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Την Τετάρτη 06/03 η Nova θα μεταδώσει το εξής ματς:

– 21.45 Γιουβέντους – Σέλτικ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν – Βαλένθια (πρώτο ματς 2-1 υπέρ των Γάλλων) διεξάγεται τη Τετάρτη 6 Μαρτίου και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 8/3 στις 17.00 από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 05/03 και την Τετάρτη 06/03, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής ημέρας στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της Νova.

Το Champions League στο novasports.gr

Επίσης αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι επισκέπτες του novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την Web TV τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ – Σαχτάρ και Γιουβέντους – Σέλτικ.

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Το Champions League στη Nova appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα