Το Australian Open στη Nova

Οι συνδρομητές της Nova και λάτρεις του τένις παίρνουν θέση στα κεντρικά σημεία των κορτ και ετοιμάζονται για δυνατά σερβίς και συναρπαστικές «τιτανομαχίες», καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει το φημισμένο τουρνουά Australian Open, το πρώτο Grand Slam της φετινής σεζόν.

Μέσα από τις συχνότητες του Eurosport/ΕurosportHD και του Eurosport

2, οι συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τις 14-27 Ιανουαρίου τους κορυφαίους τενίστες και τις κορυφαίες τενίστριες σε ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Καθημερινά η σύνδεση με την Μελβούρνη θα ανοίγει στις 02:00 και θα διαρκεί έως το τέλος της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας, πολύ συχνά έως τις πρώτες απογευματινές ώρες της ημέρας.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπουδαία παιχνίδια από τα μεγαλύτερα κορτ, καθώς το Eurosport/Eurosport HD και το Eurosport 2, έχουν εξασφαλίσει εικόνα από τα γήπεδα Rod Laver Arena, Hisense Arena, Margaret Court Arena, Show Court 2, Show Court 3, Court 6 και Court 8 και θα έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της Nova.

Παρών στην κάλυψη του Australian Open θα είναι και ο Ματς Βιλάντερ με την εκπομπή «Game, Set and Mats» η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στο Eurosport/Eurosport HD, μέσω της Nova περίπου στις 20:00 και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων όλα τα τελευταία νέα της διοργάνωσης, τις καλύτερες στιγμές των αγώνων της προηγούμενης ημέρας, αλλά και την προεπισκόπηση των αγώνων που ακολουθούν. Μαζί με τον Βιλάντερ θα είναι η Μπάρμπαρα Σετ και η Άναμπελ Κροφτ.

Το επιτελείο του Eurosport για τη διοργάνωση ενισχύεται με την παρουσία και άλλων ειδικών συνεργατών, όπως η Αμελί Μορεσμό, ο Πατρίκ Μουράτογλου, ο Ανρί Λεκόντ και ο Τόμας Ένκβιστ.

Οι φίλοι του τένις θα μπορούν να απολαύσουν την διοργάνωση και από την υπηρεσία Eurosport Player, ενώ θα μπορούν να επικοινωνούν με τους δημοσιογράφους του καναλιού μέσω των σελίδων του ελληνικού Eurosport στο Facebook και το Twitter.

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Το Australian Open στη Nova appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα