Θύμα ληστείας ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσώνης

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης όταν αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του, στα Γαλανέικα Λαμίας και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο πολιτικός απουσίαζε μαζί με τη...
σύζυγο και τα παιδιά του στο εξοχικό τους στις Ράχες Φθιώτιδας. Οταν όμως, χθες, η οικογένεια επέστρεψε, διαπίστωσε έκπληκτη τη διάρρηξη. Οι δράστες έσπασαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού, μπήκαν στο εσωτερικό του και ανενόχλητοι έψαξαν για χρήματα και κοσμήματα.
Ολοι οι χώροι ήταν ανάστατοι, ενώ όπως κατήγγειλε ο κ. Τσώνης στους αστυνομικούς, έλειπαν όλα τα κοσμήματα της συζύγου του.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, οι οποίοι έψαξαν τους χώρους για αποτυπώματα και γενετικό υλικό που ίσως άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες. Ερευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών διεξάγουν οι διωκτικές αρχές.

Οι κάτοικοι, ωστόσο, της περιοχής σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σπίτι στην περιοχή τους, στα Γαλανέικα, γίνεται στόχος διαρρηκτών.

Τον τελευταίο χρόνο τα κρούσματα έχουν παρουσιάσει ραγδαία αύξηση και οι ίδιοι αισθάνονται απροστάτευτοι. Για τον λόγο αυτό ζητούν από τις αρχές να πάρουν μέτρα προκειμένου να προστατεύσουν τα σπίτια και τις ζωές τους από τις ορέξεις των κακοποιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα