«Θέλω πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Με τις… βαλίτσες στο χέρι, για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, δηλώνει στην SportDay ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. «Θέλω πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό», τόνισε μεταξύ άλλων ο 26χρονος με το ελληνικό διαβατήριο γκαρντ με αφορμή το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», το οποίο χαρακτήρισε τιμητικό...
Λογικά αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Στέφαν Λάσμε με την οικογένειά
του, καθώς εξασφάλισε τη βίζα του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει άλλον έναν παίκτη στην «πράσινη» περιφέρεια και φαίνεται να καταλήγει στη… δοκιμασμένη και γνώριμη λύση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει μία μικρή διαφορά οικονομικής φύσεως, ωστόσο ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και του Αμαρουσίου δηλώνει στη SportDay την έντονη επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με του Παναθηναϊκού: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Είναι τιμή να ενδιαφέρεται για μένα μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Άλλωστε, αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα μου και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις όσες φορές έχω αγωνιστεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες μέρες».

Έρχεται ο Λάσμε

Όλο το καλοκαίρι οι φίλοι του Παναθηναϊκού άκουγαν το όνομα του Στέφαν Λάσμε και λογικά αύριο θα τον δουν στην Αθήνα. Ο Γκαμπονέζος φόργουορντ εξασφάλισε χθες (3/10) τη βίζα του και το μόνο απομένει είναι να προσκομίσει ένα χαρτί. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να έρθει την Παρασκευή (5/10) στην Ελλάδα, με την οικογένειά του, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του, καθώς αυτό που θέλουν είναι να τον εντάξουν το συντομότερο δυνατό στη φιλοσοφία της ομάδας, ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα