Θέλει Ράγιος και Φυτανίδη ο Δώνης

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κυριακή τον Αστέρα δύσκολα και αγχωτικά, με τον Γιώργο Δώνη να μένει εντυπωσιασμένος από τον Ρούμπεν Ράγιος των Αρκάδων. Ο 26χρονος Ισπανός άσος είχε τρία δοκάρια και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ ανεβασμένη απόδοση. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» παρακολουθούσε με...
προσοχή τις κινήσεις του στο γήπεδο, αλλά και τις επιθετικές του πρωτοβουλίες και μάλιστα σκεφτόταν πως τα ταίριαζε στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η «Sportday».

Ο Ράγιος ήρθε
στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Γέιδα, ομάδα Γ’ Ισπανίας. Έχει συμβόλαιο ως το 2014 και αν ο Δώνης τον θέλει στην Τούμπα, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ είτε να περιμένει, είτε να πληρώσει.

Παράλληλα, στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει μπει και ο Σωκράτης Φυτανίδης, σύμφωνα με τη «Metrosport». Ο Δώνης γνωρίζει καλά τον Έλληνα αμυντικό από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο και θα τον ήθελε και πάλι στην ομάδα του.

Εξάλλου ο 28χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως δεξιός μπακ, αλλά και ως αμυντικός χαφ, προσφέροντας πολλές λύσεις. Ο Φυτανίδης έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για την απόκτησή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα