«Θα ανακάμψει αμέσως η Γιουβέντους»

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους αμυντικούς που «έβγαλε» το ιταλικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε με επιτυχία στη Νάπολι, την Πάρμα, την Ίντερ, τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν μετακομίσει για την Αλ Αχλί στην οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Είναι ο δεύτερος αμυντικός, μετά τον Λόταρ Ματέους, που κατάφερε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας το 2006. Ο λόγος για τον Φάμπιο Καναβάρο.

Ο Καναβάρο στο παρασκήνιο της βράβευσης του Λιονέλ Μέσι ως του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου, μίλησε για τη Γιουβέντους

και για την πρόσφατη, απρόσμενη ήττα της από τη Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα.

«Η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Έχει αποδείξει πως είναι η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της, η ομάδα που… διψά περισσότερο από κάθε άλλη για τίτλους.

Η ήττα από τη Σαμπντόρια θα τους… ταρακουνήσει και είμαι βέβαιος πως γρήγορα θα την ξεπεράσουν. Από το επόμενο, κιόλας, ματς, αυτό το αποτέλεσμα θα αποτελεί παρελθόν για τους παίκτες του Αντόνιο Κόντε. Αν και στα επόμενα παιχνίδια θα τους λείψει ο Κιελίνι, πιστεύω πως θα μπορέσουν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν και θα εδραιωθούν την πρώτη θέση του Καμπιονάτο», ήταν τα λόγια του Φάμπιο Καναβάρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Θα ανακάμψει αμέσως η Γιουβέντους» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα