Ταξίδι στη Βραζιλία

Τα στελέχη του προπονητικού τιμ της Εθνικής πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Η τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας μπορεί να είναι προγραμματισμένη σε 16 μήνες από σήμερα ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τη «βάση» της Εθνικής στη χώρα της σάμπας.

Το προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο που θα διαμένει η «γαλανόλευκη» σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά. Γι’ αυτό το λόγο έχει κανονιστεί ταξίδι του Τάκη Φύσσα στη Βραζιλία από 3 έως 9 Μαρτίου προκειμένου

να γίνει η τελική επιλογή και να προχωρήσει η ομοσπονδία σε κρατήσεις.

Οι πόλεις που θα επισκεφτεί ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικής ομάδας είναι το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Σάο Πάολο, το Σαλβαντόρ και το Μπέλο Οριζόντε. Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Φερνάντο Σάντος και ο συνεργάτης του Ρικάρντο Σάντος είχαν επιθεωρήσει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και προπονητικά κέντρα στη Βραζιλία και είχαν προκρίνει δύο περιπτώσεις. Μία στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μία δεύτερη στο Σαλβαντόρ.

Ο Τάκης Φύσσας έχει ενημερωθεί για τρεις νεόκτιστες εγκαταστάσεις στο Σάο Πάολο και μία στο Σαλβαντόρ που περιλαμβάνουν γήπεδα και ξενοδοχεία. Εφόσον, μία από αυτές κριθεί από το τεχνικό επιτελείο η καταλληλότερη τότε δεν αποκλείεται να γίνει και η σχετική κράτηση.

Βέβαια, η Εθνική δεν έχει σίγουρη την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όμως οι μεγάλες και καλά οργανωμένες χώρες φιξάρουν πολύ νωρίτερα τα… εξωαγωνιστικά.

Στα αγωνιστικά, τώρα, ένα μήνα πριν από τον «τελικό» με τη Βοσνία στη Ζένιτσα και ο Φερνάντο Σάντος εύχεται και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Γιώργος Σαμαράς είναι καλύτερα και αναμένεται να αγωνιστεί στα επόμενα ματς της Σέλτικ. Αντίθετα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έχει επιστρέψει και εκφράζεται η ανησυχία για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος.

Αναμονή υπάρχει και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που ναι μεν επέστρεψε στην ενεργό δράση, αλλά δεν έχει βρει θέση στις επιλογές του Μίτσελ. Στα θετικά είναι η επάνοδος του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι της Φορτούνα με την Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά και η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στους δύο τελευταίους αγώνες της Πάρμα κόντρα στην Τζένοα και τη Μίλαν.

Ένα επιπλέον, ενθαρρυντικό στοιχείο είναι η καθοριστική συμβολή του Βασίλη Τοροσίδη στη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους στο ντέρμπι του Καμπιονάτο. Το εύκολο γκολ μπορεί να το δώσει ο Φάνης Γκέκας, που σε τρία ματς με την Ακίσαρσπορ έχει σκοράρει τρεις φορές.

Ο Φερνάντο Σάντος θα επιστρέψει στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη και θα παρακολουθήσει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ημερομηνίες για τις κλήσεις των διεθνών πλησιάζουν και ο Πορτογάλος θα πρέπει να χωρέσει στην 23άδα τους καλύτερους και πιο «ζεστούς» τούτη την περίοδο.

Σούσιτς: «Από τις πιο τυχερές ομάδες στον κόσμο»

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο προπονητής της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα ως μία από τις πιο τυχερές ομάδες στον κόσμο! «Είδα το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ελβετία, αλλά δεν αποτελεί κριτήριο ένα φιλικό που ο προσεχής μας αντίπαλος έκανε αρκετές αλλαγές. Η Ελλάδα είναι ένα σύνολο που αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές. Βρίσκεται στην 11η θέση και θα πρέπει να την σεβαστούμε. Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο τυχερές ομάδες του κόσμου. Ορισμένες φορές είναι εκπληκτικός ο τρόπος που κερδίζει ή δεν χάνει. Είμαι βέβαιος, όμως, ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι υγιείς», κατέληξε ο τεχνικός της Βοσνίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ταξίδι στη Βραζιλία appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα