Τα λένε Βιντιάδης-Δημητρέλος

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχουν σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Βιντιάδης με τον Ανδρέα Δημητρέλο, όπως ενημέρωσε σχετικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ σε επικοινωνία που είχε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μαζί του.

Ο κ. Δημητρέλος περιμένει την άφιξη του ενδιαφερόμενου επενδυτή στην Αθήνα για να μιλήσει μαζί του και να ορίσουν ένα ραντεβού για να μιλήσουν από κοντά, πιθανότατα και εντός της

ημέρας. Μέχρι να υπάρχει κάποιο νεότερο για την υπόθεση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση.

Στο ραντεβού των δύο ανδρών, ο κ. Δημητρέλος θα ζητήσει ενημέρωση για τις επαφές, αφού ο χρόνος πιέζει και τα χρέη σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό της ομάδας. Δεν αποκλείεται να ζητήσει κάποια ταμειακή διευκόλυνση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα της ομάδας.

Η πρόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη να μπει στην ΠΑΕ είναι δεδομένη, αλλά κωλύεται αφενός μεν λόγω της ρύθμισης που επίκειται από το κράτος για τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο, αφετέρου γιατί ακόμη δεν έχει συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται από «συμπαίκτες» και αδυνατεί να επωμιστεί μόνος του όλο το βάρος.

Πάντως ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει αποφασίσει να ανοίξει τα χαρτιά του για να σταματήσει η αβεβαιότητα. Την Παρασκευή φημολογείται πως θα τοποθετηθεί δημοσίως με ανακοίνωση, ενώ το Σάββατο θα συναντηθεί με την Original. Θα διαβεβαιώσει τους οργανωμένους ότι συνεχίζει την προσπάθειά του, αλλά θα αναφέρει και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα