Τα κόμματα καταδικάζουν το «χτύπημα»

Λίγη ώρα μετά από την επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε το γεγονός
Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει την δημοκρατία, τη Νέα Δημοκρατία, τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό έργο, και πρόσθεσε: «ο πολιτικός κόσμος της χώρας δεν τρομοκρατείται.

Αυτού του είδους οι ενέργειες θα πέσουν στο κενό».

«Για επικίνδυνη κλιμάκωση αδιέξοδων και τρομοκρατικών ενεργειών τυφλής βίας οι οποίες είναι απόλυτα καταδικαστέες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ» έκανε λόγο από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ η γενική γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι η συγκεκριμένη επίθεση: «Εχει πολιτική διάσταση όχι με την έννοια ότι στρέφεται σε πολιτικούς ή σε κόμματα ή στον πρωθυπουργό. Εχει πολιτική διάσταση από τον στόχο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε λόγο για τρομοκρατική βία και σημείωσε: «Ηλθε η ώρα συνολικά το πολιτικό σύστημα, αλλά και όλος ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος να υψώσει ένα τείχος απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα βίας».

The post Τα κόμματα καταδικάζουν το «χτύπημα» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα