Τα "εγκληματικά" Tweets του ληστή της Πάρου

Από τη σκοπιά του παράνομου έβλεπε τον κόσμο ο 29χρονος Τ. Θεοφίλου. Δείτε τι έγραφε στο Twitter για πολιτικούς, εγκληματίες και αστυνομικούς
Ιδιαίτερα δραστήριος στα Social Media ήταν ο Τ. Θεοφίλου, ο νεαρός που συνελήφθη για συμμετοχή στην ληστεία μετά φόνου στην Πάρο.

Πέρα από τα Tweets
σε πολιτικούς και το blog που διατηρούσε, ο νεαρός σχολίαζε την επικαιρότητα με τον...
δικό του τρόπο, που πλέον μπορεί να εξεταστεί από διαφορετική σκοπιά.

Τα περισσότερα από τα Tweets του έχουν να κάνουν με εγκληματικές ενέργειες, τις οποίες επικροτεί, όπως αποδράσεις και κλοπές, ενώ ιδιαίτερα επιθετικός είναι απέναντι στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, κάνει και παρατηρήσεις για εγκληματίες, ζητώντας περισσότερη φαντασία στη δράση τους ή προχωρά σε διορθώσεις όπως αυτή στον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη, από τον οποίο ζητά να μη βάζει τον Δουρή και τον Παπαχρόνη στο ίδιο τσουβάλι με τον Πάσαρη.

Αναφερόμενος σε άρθρο για τις "ευφυείς σφαίρες", επικροτεί γράφοντας στο Twitter: "Κανείς δεν θα γλιτώσει"

Kostas.Vaxevanis @KostasVaxevanis 4 Aug 12 Δουρής,Παπαχρόνης,Χρ. Παπαδόπουλος,Πάσσαρης,καμιά εκατοστή παιδεραστές.Όχι δεν ήταν Πακιστανοί.Ελληνες Tassios Thita @paranoiriko @KostasVaxevanis ε, καλά... το να βάζεις τον Δουρη και τον Παπαχρόνη στο ίδιο τσουβάλι με τον Πάσσαρη είναι λίγο άστοχο. 4 Aug 12 ReplyRetweetFavorite Tassios Thita @paranoiriko ρε καθάρματα άντε να ληστέψετε κανένα προποτζίδικο και αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο!! eksegersi.gr/article.php?ar… 30 Jul 12 ReplyRetweetFavorite Tassios Thita @paranoiriko και μετά πως να πάει μπροστά η εγκληματικότητα αυτού του τόπου; καλά κάτι πιο έξυπνο δεν μπόρεσε να σκεφτεί; tovima.gr/society/articl… 29 Jul 12 ReplyRetweetFavorite Tassios Thita @paranoiriko εκατοντάδες κρετίνοι καβαλούν μηχανές με μπλε φωτορυθμικά και ορίστε τα αποτελέσματα. ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ! bloko.gr/ellada/bhma-me… 28 Jul 12 ReplyRetweetFavorite Tassios Thita @paranoiriko Ευθανασία Ξανά: alfavita.gr/artro.php?id=6… 22 Jul 12 ReplyRetweetFavorite Tassios Thita @paranoiriko ευχάριστο το γεγονός δεν λέω. στο τέλος μας τα χάλασε λίγο... bloko.gr/kosmos/gallia-… 18 Jul 12 ReplyRetweetFavorite Tassios Thita
Keywords
Τυχαία Θέματα