Συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς

Εξαιρετικό ήταν το κλίμα κατά την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του φιλικού αγώνα με την Ελβετία στο «Καραϊσκάκη».

Οι διεθνείς είχαν να βρεθούν αρκετό, αφού έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από την τελευταία αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Ιρλανδία, και περίμεναν να συζητήσουν τα νέα τους.

Πάντα οι παίκτες θέλουν να βρίσκονται κοντά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

και ένα από τα βασικά θέματα στις μεταξύ τους συζητήσεις ήταν πως αρκετοί Έλληνες αποφασίζουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, όπως συνέβη με τον Βασίλη Τοροσίδη, τον Νίκο Σπυρόπουλο, τον Λουκά Βύντρα που είναι στην αποστολή και τον Χριστοδόπουλο (είναι εκτός, επειδή δεν είχε παίξει τελευταία στον Παναθηναϊκό).

Όλοι οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και στις 16:00 θα προπονηθούν. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο που θέλει να δει από κοντά τους παίκτες του Σάντος.

Ο Πορτογάλος γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και δεν θέλει να τους επιβαρύνει με μία δυνατή προπόνηση, θέλοντας να αποφύγει πιθανούς τραυματισμούς.

Για αυτό τον λόγο όσοι έπαιξαν χθες με τις ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα ακολουθήσουν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά.

Η αποστολή που έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το παιχνίδι με την Ελβετία: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Μαυρίας, Φορτούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Απόντες λόγω τραυματισμών είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σαμαράς και φυσικά ο ανέτοιμος Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Εθνικής με την Ελβετία. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 20 ευρώ, ενώ πωλούνται από το εκδοτήριο της θύρας 25 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Οι μέρες και ώρες πώλησης έχουν ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Δευτέρα 4/2/2013 από 10:00 έως 17:00
Τρίτη 5/2/2013 από 10:00 έως 17:00
Τετάρτη 6/2/2013 από 09:00 έως την έναρξη του αγώνα (21:30)

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΟ

Δευτέρα 4/2/2013 από 10:00 έως 17:00
Τρίτη 5/2/2013 από 10:00 έως 17:00
Τετάρτη 6/2/2013 από 10:00 13:00

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα