Στροφή στη.. ξυλόσομπα για τους Έλληνες!

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως… σπρώχνει τους καταναλωτές σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, από φωτοβολταϊκά συστήματα, μέχρι την επιστροφή στην πατροπαράδοτη ξυλόσομπα! Η γενικευμένη ανησυχία και οι προσπάθειες των νοικοκυριών να περιορίσουν τα...
έξοδα θέρμανσης, οδηγούν ιδιώτες και επιχειρηματίες στην εύρεση νέων μέσων και τεχνολογιών. Δεν αποτελεί λοπόν έκπληξη η αύξηση κατά 29%, σε σχέση με πέρυσι, των επισκεπτών που έδωσαν το παρόν χθες, πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, στις εκθέσεις INFACOMA και ENERGY TECH.

Πέραν
της οικονομικής κρίσης και οι περιβαλλοντικές ανησυχίες στρέφουν ολοένα περισσότερους καταναλωτές στην «πράσινη» ενέργεια, με αποτέλεσμα σημαντική αύξηση, της τάξης του 63% στους επισκέπτες της ENERGY TECH, ενώ κατά 17% αυξήθηκαν εκείνοι της INFACOMA.

Τις «πύλες» των δύο εκθέσεων έχουν περάσει ήδη εμπορικοί επισκέπτες από τις χώρες Αυστρία, Βουλγαρία, Κύπρο, Δανία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ελβετία. Το 45% των εκθετών στην ENERGY TECH παρουσιάζουν φωτοβολταϊκά συστήματα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ενώ το υπόλοιπο 55% κάθε είδους τεχνολογία θέρμανσης-ψύξης (συστήματα καύσης pellet, τζάκια, σόμπες κα).
thestival.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα