Στόπερ ο Λουκάς

Ανοιξε η... καρδιά του Φερέιρα χθες το απόγευμα βλέποντας και πάλι γεμάτη την Παιανία, έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες χωρίς τους έντεκα διεθνείς κι τους ουκ ολίγους μικροτραυματισμούς παικτών που είχαν μείνει πίσω. Η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών του (πλην των Μπαρμπαρούση και Βελάσκες που επέστρεψαν αργά κι έκαναν αποθεραπεία) έδωσε την...
ευκαιρία στον Πορτογάλο να κάνει μία πρώτη άτυπη πρόβα της ενδεκάδας που θα ξεκινήσει στον αυριανό αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Η
πιο σημαντική «είδηση» στο χθεσινό δίτερμα ήταν η παρουσία του Λουκά Βύντρα στο κέντρο της άμυνας, με τους Σεϊταρίδη και Σπυρόπουλο στις δύο πτέρυγες.

Επιλογή που όπως φαίνεται θα δούμε και στο ματς με τους Θρακιώτες το απόγευμα του Σαββάτου, αφού ο Φερέιρα εκτιμά πως ο Μπουμσόνγκ δεν είναι ακόμη στο 100% από πλευράς ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του και προτιμάει να τον κρατήσει εκτός από αυτό το ματς, προκειμένου να τον ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη στην εκτός έδρας «μάχη» με τη Μάριμπορ. Στο πλευρό του Βύντρα θα παίξει ο Αντρέ Πίντο, με τον Βελάσκες να μένει στον πάγκο και να είναι... σταντ μπάι.
Keywords
Τυχαία Θέματα