Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν «άγνοια» για Σισέ

Ο Γάλλος επιθετικός, που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του «τριφυλλιού», είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την ΚΠΡ, στην οποία δεν προσαρμόστηκε ποτέ και οι σχέσεις του με τον κόσμο της ομάδας δεν είναι και οι καλύτερες.

Από χθες, λοιπόν, υπάρχει μια έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία οι «πράσινοι» ψάχνουν το μεγάλο «μπαμ», φέρνοντας πίσω αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, κίνηση η οποία θα έφερνε ξανά ενθουσιασμό στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι και εύκολο. Το συμβόλαιο του Σισέ στην ΚΠΡ είναι κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται, ο δανεισμός του θα μπορούσε να κυμανθεί σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Θυμίζουμε, δε, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τόνισε ότι τα χρήματα που θα δαπανούνται για μεταγραφές, δεν θα ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, εκτός κι αν μιλάμε για «κάτι το εξαιρετικό». Σ’ αυτή την κατηγορία, οπωσδήποτε, ανήκει ο Σισέ…

Όπως και να’ χει, όπως γράψαμε και παραπάνω, από την «πράσινη» ΠΑΕ δηλώνουν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα και το σενάριο επιστροφής του Γάλλου, που επαναλαμβάνουμε ότι έχει κάνει την εμφάνισή του από χθες και έχει σημάνει «συναγερμό» στις τάξεις των οπαδών της ομάδας…

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν «άγνοια» για Σισέ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα