Στο Λονδίνο χωρίς Τζιμπούρ!

«Λαβωμένος» πηγαίνει στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός αφού ο Ραφίκ Τζιμπούρ έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Άρσεναλ. «Πρώτη» του Ντιακιτέ στην αποστολή, «μέσα» και οι Μοντέστο, Λυκογιάννης...

Ο Τζιμπούρ δεν κατάφερε τελικά να μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Η κατάστασή του δεν ήταν τέτοια ώστε να μπορεί να συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς
για το Λονδίνο. Off έμεινε και ο Φέισα αλλά και οι γνωστοί τραυματίες Τοροσίδης και Παπάζογλου.

Από εκεί και έπειτα μία τελευταία προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο, έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε έμφαση στην τακτική ενώ οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ και στις στημένες φάσεις, όπως κάνουν πάντοτε παραμονές των αγώνων τους.

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να ανεβάσει ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Φετφατζίδης και Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ξεπέρασε το «σφίξιμο» που ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες στον ορθό μηριαίο.

«Πρώτη» του Ντιακιτέ, μέσα οι Μοντέστο, Λυκογιάννης!

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ, την οποία απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

Αξίζει να τονιστεί ότι στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά ο Ντιακιτέ ενώ ο Ζαρντίμ παίρνει μαζί του και τον Μοντέστο που μπόρεσε να προπονηθεί αλλά και τον νεαρό Λυκογιάννη. Ο Τζιμπούρ έμεινε εκτός, αφού όπως γράψαμε παραπάνω κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι στο Emirates.

Επιπλέον, όπως προαναφέρθηκε εκτός... μάχης θα είναι και ο Φέισα αλλά και οι Τοροσίδης και Παπάζογλου που έτσι και αλλιώς δεν ήταν σε θέση να προλάβουν τον αγώνα. Από την συγκεκριμένη αποστολή πάντως θα κοπεί ακόμα ένας παίκτης.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο, θα γυμναστούν το πρωί της Τρίτης στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Η προπόνησή τους θα αρχίσει στις 10:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα