Σταυρίδης: Θέλουμε μεγάλες επενδύσεις αλλά με τους δικούς μας όρους

Την υποδοχή νέων μεγάλων επενδύσεων τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα αλλά με τους δικούς μας όρους βάσει περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων έθεσε ως στόχο ο Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τα ηνία του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Μέσω των επενδύσεων, επισήμανε ο κ. Σταυρίδης,

μπορούν να δημιουργηθούν πολλές νέες θέσεις εργασίας τονίζοντας παράλληλα ότι δεν κερδίζουμε τίποτα με το να αφήνουμε εγκαταστάσεις και κτίρια – όπως τα ολυμπιακά ακίνητα – να ρημάζουν.

Ερωτηθείς για τις «απειλές διώξεων κατά όσων ξεπουλήσουν την περιουσία του δημοσίου» ο κ. Σταυρίδης απάντησε ότι τις αντιμετωπίζει με ψυχραιμία εξηγώντας παράλληλα ότι οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εμποδίσουμε το ξεπούλημα.

Μιλώντας τέλος για το θέμα της μείωσης των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ, στην οποία μέχρι πρότινος ήταν διευθύνων σύμβουλος, ο κ. Σταυρίδης είπε ότι μέχρι να αναλάβει καθήκοντα προέδρου στο ΤΑΙΠΕΔ (καθώς εκκρεμεί η έγκριση της τοποθέτησης του από τη Βουλή), θα προωθήσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

The post Σταυρίδης: Θέλουμε μεγάλες επενδύσεις αλλά με τους δικούς μας όρους appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα