Στα... όπλα για τη Λεωφόρο

Αήθη και μονομερή χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (05/10), την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος για την δρομολόγηση της διαδικασίας κατεδάφισης της Λεωφόρου...
Η διοίκηση των πρασίνων καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο και θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ώστε να περιφρουρήσει τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού
σήμανε συναγερμός στο άκουσμα και μόνο της πληροφορίας που θέλει τον Yπουργό Περιβάλλοντος, Ευάγγελο Λιβιεράτο, να προχωρά την 1η Νοεμβρίου στην κατάθεση στο ΣτΕ του Προεδρικού Διατάγματος που έχει υπογραφεί από τους συναρμόδιους υπουργούς για τη διπλή ανάπλαση. Aυτό το προεδρικό διάταγμα είναι που περιέχει και την έκδοση της άδειας για το γκρέμισμα της Λεωφόρου, κάτι που στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να δεχτούν, αν προηγουμένως δεν παραδοθεί στον σύλλογο ολοκληρωμένο το έργο των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί αήθη και μονομερή την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτου για το θέμα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Θεωρούμε οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία».
Keywords
Τυχαία Θέματα