Σοκ-Πατέρας βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας σε φαράγγι μέσα σε φουσκωτή σφαίρα [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το τραγικό βίντεο που δείχνει τον 27χρονο Ντένις Μπουράκοφ να επιχειρεί να κάνει zorbing (σ.σ. Το άθλημα όπου μπαίνεις σε μια φουσκωτή μπάλα και κυλάς στην πλαγιά) σε Ρώσικο χιονοδρομικό.

Υπό κανονικές συνθήκες το zorbing, το extreme sport που ξεκίνησε στην Νέα Ζηλανδία, είναι σχετικά ασφαλές. Ο άνθρωπος μπαίνει μέσα σε μια γιγάντια φουσκωτή

σφαίρα και κυλάει στην ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το λόγο πίστα.

Μόνο που είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να πάνε τραγικά λάθος. Όπως συνέβη στην περίπτωση του 27χρονου Ντένις Μπουράκοφ, πατέρα δυο κοριτσιών, που θέλησε να δοκιμάσει το συγκεκριμένο άθλημα στο χιονοδρομικό Donbai στον βόρειο Καύκασο.

Η σφαίρα στην οποία μπήκε έφυγε από την καθορισμένη πορεία της και έκανε βουτιά -με τρομακτική ταχύτητα- πάνω από το χείλος του κοντινού γκρεμού. Στη συνέχεια κύλισε για περίπου ακόμη 2χλμ, σταματώντας στην όχθη της παγωμένης λίμνης ονόματι Peacock’s Eye.

Όταν οι φίλοι του άτυχου άντρα -οι οποίοι βιντεοσκοπούσαν όλο το ατύχημα- έφτασαν κοντά του και τον έβγαλαν από μέσα, διαπίστωσαν ότι είχε σπασμένη σπονδυλική στήλη.

Ο Μπουράκοφ απεβίωσε κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, ενώ οι υπεύθυνοι της σφαίρας έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας για την οποία η ποινή είναι 10 χρόνια φυλάκιση.

The post Σοκ-Πατέρας βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας σε φαράγγι μέσα σε φουσκωτή σφαίρα [βίντεο] appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα