Σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα ο Π. Παναγιωτόπουλος

Την 16η Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο και το μεθοριακό στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανιών στην Ορεστιάδα επισκέφτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους οπλίτες, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού στον Έβρο.

«Εδώ στον Έβρο, αλλά και στα νησιά του Αιγαίου, είναι το μεγαλύτερο μέρος της αποτρεπτικής δύναμης της χώρας μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος και τόνισε: «Εδώ, δεκάδες χιλιάδες

στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων -από τους ανώτατους Αξιωματικούς και τους Διοικητές, μέχρι τους απλούς στρατεύσιμους που κάνουν τη θητεία τους, τα δικά μας τα παιδιά- δίνουν ένα καθημερινό, δύσκολο αγώνα, κάτω από αντίξοες συνθήκες τις περισσότερες φορές, για να μπορούμε όλοι οι Έλληνες να αισθανόμαστε ασφαλείς και να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο».

Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμπλήρωσε πως «χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το παραμικρό: Ούτε οικονομία, ούτε τουρισμό, ούτε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ή εμπορική δραστηριότητα», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «τους αξίζει δημόσιος έπαινος. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τους αξίζουν πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια».

The post Σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα ο Π. Παναγιωτόπουλος appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα