Ρέινα: Δεν ασχολούμαι με μεταγραφικά σενάρια

Εμφανιζόταν από τα Μέσα Ενημέρωσης ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βίκτορ Βαλντές στην Μπαρτσελόνα. Ο Πέπε Ρέινα, όμως, δεν επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές και σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει πως δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τη Λίβερπουλ. Κάτι που επανέλαβε μιλώντας στην αγγλική «Daily Express», τονίζοντας πως δεν ασχολείται με μεταγραφικά σενάρια.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Λίβερπουλ, όπως είμαι πολύ καλά και με τον προπονητή μας, Μπρένταν Ρότζερς, με τον οποίο έχουμε πολλά κοινά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο. Όσα ακούγονται περί μεταγραφής

μου δεν με απασχολούν. Ούτε που ακούω τις φήμες αυτές», ξεκαθάρισε ο τερματοφύλακας των «Ρεντς».

Συνεχίζοντας, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος με το περιβάλλον της Λίβερπουλ. «Γράφτηκε πως δεν περνάω καλά στην ομάδα και πως έχω προβλήματα με πολλούς. Οι σχέσεις μου με το σύλλογο είναι άψογες, ο κόσμος μας με αγαπάει και με στηρίζει, συνεργάζομαι αρμονικά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, οπότε όσα έχουν ειπωθεί είναι ψέματα. Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν πρόκειται να αποχωρήσω. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι κάτι τέτοιο», τόνισε ο Ισπανός.

Αναφερόμενος στο μέλλον του συλλόγου, ο Ρέινα φάνηκε αισιόδοξος. «Είμαι πεπεισμένος πως ο Ρότζερς θα μας οδηγήσει σε επιτυχίες. Η δουλειά που κάνουμε θα φανεί σύντομα και η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή. Οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά ο Πέπε Ρέινα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ρέινα: Δεν ασχολούμαι με μεταγραφικά σενάρια appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα