Πρώτη στον κόσμο 14χρονη από την Λέσβο

Η 14χρονη μαθήτρια της Γ’ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου Μυτιλήνης, Ελένη Κέμπσον αναδείχθηκε πρώτη -ανάμεσα σε 1.250 άλλα υποχήφιους από όλο τον κόσμο- στο διεθνή διαδικτυακό μουσικό διαγωνισμό «Beat 100», όπου συμμετείχε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της περιοχής emprosnet.gr, το τραγούδι της «Το ροζ δεν είναι χρώμα, είναι χαρακτήρας» («Pink is Not a Color, it’s an

Attitude»), πήρε την πρώτη θέση, κάνοντας την ίδια, τους συμμαθητές και τους γονείς της, περήφανους.

Με το τραγούδι της, όπως ανέφερε, στόχευε και στο να «τραβήξει» την προσοχή προς το Μουσικό Σχολείο της Μυτιλήνης και τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει.



Φυσικά… χαρούμενη!

«Είμαι πολύ χαρούμενη! Την τελευταία εβδομάδα άρχισα να το φαντάζομαι… Πριν όμως δεν το περίμενα με τίποτα», δήλωσε η 14χρονη μαθήτρια και πρόσθεσε: «Όλοι μού λένε συγχαρητήρια, το ίδιο και οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές μου, που μου λένε συνέχεια “νικήσαμε;”, αφού το βλέπουν σαν κάτι ομαδικό. Το βραβείο είναι μόνο 400 δολάρια αλλά δε με πειράζει, με νοιάζει που νίκησα. Από εδώ και πέρα δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, αφού προς το παρόν ετοιμάζουμε τη ροκ συναυλία που θα κάνουμε με το Σχολείο στα τέλη του μήνα. Πάντως, μου αρέσει πολύ η μουσική και σκέφτομαι να τη συνεχίσω και μετά. Κι έχω γράψει κι άλλα τραγούδια, εμπνεόμενη από καταστάσεις, πράγματα που ακούω και βλέπω…».

The post Πρώτη στον κόσμο 14χρονη από την Λέσβο appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα