Προσπάθεια να εξασφαλίσει αδειοδότηση ο ΠΑΟ

Τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει αδειοδότηση και ταυτόχρονα να είναι βιώσιμος αλλά και ανταγωνιστικός θα παρουσιάσει ο Γιάννης Αλαφούζος στο ΔΣ της Συμμαχίας.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει βεβαιότητα πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως λύνονται όλα τα προβλήματα της ομάδας. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και απαιτείται ένα συγκεκριμένο

πλάνο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ου δυσκολίες, να αναζητηθούν πόροι και να μειωθεί το κόστος, αλλά να είναι το «τριφύλλι» ανταγωνιστικό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνάντηση της διοικούσας επιτροπής, αλλά κυρίως στο απογευματινό ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα παρουσιάσει όλα τα δεδομένα. Για τις κινήσεις που κάνει για την αδειοδότηση, τις επαφές που κάνει με ποδοσφαιριστές για τους διακανονισμούς που θα κληθούν να υπογράψουν (εκφράζεται η αισιοδοξία πως κανείς δεν θα φέρει αντίρρηση, ειδικά από τη στιγμή που πήραν ένα μεγάλο μέρος των οφειλόμενων τις τελευταίες ημέρες), αλλά κυρίως την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί και αυτά που λείπουν ακόμη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της με χρήματα που πιθανότατα προέρχονται από δάνειο.

Στο τραπέζι θα τεθεί και η οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ εν όψει της επόμενης περιόδου, προκειμένου να περιοριστεί το κόστος του μπάτζετ (θα γίνουν προτάσεις για μειώσεις στους ακριβοπληρωμένους, όπως ο Βιτόλο) αλλά ταυτόχρονα να είναι ανταγωνιστική η ομάδα για να διεκδικήσει την επίτευξη των στόχων της.

Σκέψεις για Φορναρόλι

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με την Κέρκυρα. Ο Φάμπρι φαίνεται να προβληματίζεται για τον παρτενέρ του Σο στα αμυντικά χαφ, καθώς ο Βιτόλο είναι τιμωρημένος. Δύο είναι τα σενάρια: να παίξει εκεί ο Τριανταφυλλόπουλος ή να προτιμηθεί ο Ζέκα και στη θέση του Πορτογάλου πίσω από τον Γιοκίν να αγωνιστεί ο Φορναρόλι, δίχως να αποκλειστεί και το αντίστροφο, με τον Φορναρόλι σέντερ φορ και τον Ισπανό πίσω του. Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Καρνέζης, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Κάιπερ (αντί του τιμωρημένου Μαρίνου), Σο, Μαυρίας και Σισοκό είναι οι σίγουροι.

Στο μεταξύ, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για περίπου 30 λεπτά, καθώς έχει ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης και έχει βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Προσπάθεια να εξασφαλίσει αδειοδότηση ο ΠΑΟ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα