Πρέσινγκ και άμυνα στην Παιανία

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δούλεψε σήμερα με τους παίκτες του στο πρεσάρισμα, την κυκλοφορία, αλλά και στην αμυντική συμπεριφορά, από την οποία έχει πολλά παράπονα.

Συγκεκριμένα, ο Φάμπρι, μετά το δίτερμα που έγινε στην πρωινή προπόνηση, έβαλε τέσσερις ποδοσφαιριστές στην άμυνα (τους άλλαζε συνεχώς) και 6 ή 8 στην επίθεση.

Ο στόχος ήταν διπλός: Η δουλειά στην κυκλοφορία και το πρέσινγκ από τη μια ομάδα και η καλή άμυνα και το κλείσιμο των χώρων από την άλλη.

Ο Ισπανός έκανε πολλές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, όταν έβλεπε να χάνεται η μπάλα από τους επιτιθέμενους και όταν παρατηρούσε… παιδικά λάθη από τους αμυντικούς.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί πολλές φορές φέτος, με τον Φάμπρι να προσπαθεί να βελτιώσει τον αμυντικό τομέα, μέσω της δουλειάς και φυσικά μέσω μιας ενδεχόμενης μεταγραφής στόπερ.

Οι «πράσινοι», μετά την προπόνηση γευμάτισαν στο εστιατόριο της Παιανίας, ακολούθως ξεκουράστηκαν και στις 17:00 θα προπονηθούν ξανά.

Ο Κώστας Ελευθεράκης παρακολούθησε την πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια έφυγε από την Παιανία για να «πετάξει» για την Πορτογαλία, όπου θα παρακολουθήσει κεντρικό αμυντικό που ενδιαφέρει το «τριφύλλι».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Χοσέ Τοτσέ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με την Ξάνθη.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πρέσινγκ και άμυνα στην Παιανία appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα