Πρεμιέρα με το δεξί θέλει ο Παναθηναϊκός

Καλή η πρόκριση στο Top 16, αλλά οι φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού δεν σταματούν. Οι «πράσινοι» υποδεχόμενοι τη Ζαλγκίρις και θέλουν με νίκη να αποδείξουν πως είναι αντάξιοι της βαριάς κληρονομιάς τους.

Οι «πράσινοι» θέλουν να πιστοποιήσουν απόψε (22:00, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) την αγωνιστική τους άνοδο απέναντι στην ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης. Γνωρίζουν μεν πως κανείς

δεν προκρίνεται ή αποκλείεται από την πρώτη μέρα μιας φάσης που περιλαμβάνει άλλα 13 παιχνίδια, αντιλαμβάνονται δε πως μία νίκη θα τους δώσει την ώθηση για να συνεχίσουν την πορεία τους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπολογίζει στον Δημήτρη Διαμαντίδη, έστω και με μία προπόνηση μετά τη θλάση που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα. Αντίθετα, η συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ. Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με το «τριφύλλι» θα κάνουν οι Τζέισον Καπόνο και Τζέιμς Γκιστ που πήραν τις θέσεις των Ντέργουιν Κίτσεν και Άντι Πάνκο αντίστοιχα.

Η Ζαλγκίρις έφτασε στην Αθήνα πλήρης αλλά με πολλά οικονομικά προβλήματα. Οι παίκτες της είναι απλήρωτοι για μήνες, αλλά δεν θα αφήσουν αυτό να τους επηρεάσει, έστω κι αν ο ιδιοκτήτης, Βλάντιμιρ Ρομανόφ, ζήτησε οικονομική ενίσχυση ειδάλλως προανήγγειλε αποχωρήσεις παικτών.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκουερίνο Τσέρεμπουχ (Ιταλία), Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία) και Νικολά Μαέστρ (Γαλλία).

Πηγή: www.sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα