«Πονοκέφαλος» με Βύντρα και Λάζαρο

Ότι δεν ήθελε να συμβεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, συνέβη κι ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει λύσεις μετά τον τραυματισμό των δυο διεθνών παικτών του «τριφυλλιού». Μεγαλύτερο το πρόβλημα με Βύντρα, δύσκολα με Άρη κι ο Χριστοδουλόπουλος...

Κάθε φορά που η Παιανία… ερημώνει κι ο Παναθηναϊκός γίνεται «αιμοδότης» των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, ο… φόβος
του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είναι άλλος από τους τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν. Ο συγκεκριμένος φόβος, δυστυχώς για τον Πορτογάλο τεχνικό, έγινε πραγματικότητα την Τετάρτη (10/10) καθώς τα νέα από την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν ήταν καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ήρθε ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προπόνηση της «γαλανόλευκης» και να τεθεί μάλιστα εκτός αποστολής. Ο άσος του Παναθηναϊκού καθίσταται αυτόματα εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη, την Κυριακή (21/10), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Ο τραυματισμός του Λάζαρου θα επανεκτιμηθεί ωστόσο τα επόμενα 24ωρα και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος αλλά και το διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις των «πρασίνων».

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ήρθε κι ένα ακόμα πρόβλημα, μεγαλύτερο όπως αποδεικνύεται, να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα. Ο λόγος, για τον τραυματισμό του Λουκά Βύντρα. Αν και είναι σπάνιο φαινόμενο να τίθεται νοκ-άουτ από τραυματισμό ο διεθνής μπακ των «πράσινων», ο έμπειρος άσος είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και με τη σειρά του βρέθηκε εκτός αποστολής της Εθνικής.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει στα… πιτς για δυο εβδομάδες περίπου. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Βύντρα δεν θα είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με Άρη, Λάτσιο και πιθανότατα με ΟΦΗ που ακολουθούν.

Την Πέμπτη (11/10) ο Λουκάς Βύντρα είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί και από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, καθώς ο τραυματισμός του αλλά και ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας έχει ανησυχήσει το τεχνικό τιμ της ομάδας το οποίο θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στα μετόπισθεν των «πρασίνων» υπάρχει πρόβλημα με τις απουσίες των Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, αμφότεροι επίσης τραυματίες, με τον Βύντρα να συνδράμει στα τελευταία παιχνίδια και στη μεσαία γραμμή, όπως έγινε στην Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα