Περιμένει τα νεότερα από Βιντιάδη

Με ανακουφισμένες τσέπες και μεγαλύτερη αισιοδοξία συνεχίζεται η ζωή στην ΑΕΚ. Μετά την ταμειακή διευκόλυνση, η «Ένωση» περιμένει νεότερα από τον Βιντιάδη.

Η ταμειακή διευκόλυνση που έγινε και επίσημα δεκτή τη Δευτέρα έχει άγνωστη προέλευση.

Ακόμα και χωρίς να ξέρει ποιος τη βοήθησε όμως, σημασία έχει για την ΑΕΚ ότι με τις 300.000 ευρώ (μιας και οι άλλες 100.000

θα πάνε στην Ερασιτεχνική) θα πάρει βαθιά ανάσα και θα κερδίσει χρόνο.

Τουλάχιστον μέχρι να φανεί τι θα γίνει στο διοικητικό, όπου τις επόμενες μέρες αναμένονται νεότερα από την πλευρά Βιντιάδη. Μετά τις επαφές με στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο επίδοξος επενδυτής θα συζητήσει με τους συνεργάτες του στο εξωτερικό για την ΑΕΚ και τις επόμενες κινήσεις τους.

Άλλωστε τα μηνύματα που φτάνουν για το θέμα της ρύθμισης των χρεών εξακολουθούν να είναι θετικά, με τελευταίο απ’ αυτά τη δέσμευση του Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη (σε έγγραφη τοποθέτησή του με την οποία παρείχε διευκρινίσεις για σχετική ερώτηση που του έγινε στη Βουλή), όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση εξετάζει τεχνικές βελτιώσεις, ώστε το υφιστάμενο καθεστώς να γίνει πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό και να ανταποκρίνεται αφενός στις πράγματι μεγάλες ανάγκες των φορολογουμένων και αφετέρου στην επίτευξη εύρυθμης εισπραξιμότητας των ληξιπρόθεσμων χρεών από πλευράς Δημοσίου».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Περιμένει τα νεότερα από Βιντιάδη appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα