Πεδουλάκης: Δείξαμε χαρακτήρα

Στον χαρακτήρα που έδειξαν στο τέλος οι «πράσινοι», στην επικράτησή τους επί της Ουνικάχα για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι η ομάδα παρουσίασε προβλήματα σε άμυνα και επιθετικά ριμπάουντ, όμως σημασία έχει ότι στο κατάλληλο σημείο οι παίκτες του έκαναν αυτό που έπρεπε και ήρθε

η νίκη.

«Καλησπέρα σε όλους! Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, για αμφότερες τις ομάδες. Η Μάλαγα τρέχει ως ομάδα και απόψε πίεσε στην ταχύτητα πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος είχε 12 πόντους από αιφνιδιασμούς και ελεύθερα σουτ. Εμείς πηδούσαμε τρεις στο επιθετικό ριμπάουντ, από συνήθεια κι αυτό ήταν λάθος. Δεν είχαμε ισορροπία. Στην επανάληψη είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στο πικ εν ρολ, δεν είναι και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στη φυσική κατάσταση που πρέπει, και είναι λογικό. Ωστόσο, δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Σφίξαμε την άμυνά μας, παρότι σε σπέσιαλ καταστάσεις δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, έχει προβλήματα κι αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είχαμε και την ατυχία με το Δημήτρη Διαμαντίδη. Συνεχίζουμε…», είπε αναφορικά με το παιχνίδι ο «Άρτζι» ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη και πως επηρέασε αυτός το ματς:

«Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, «μπήκε» στο γήπεδο και βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι, παρά την απώλεια του αρχηγού μας. Η κατάστασή του Δημήτρη θα εκτιμηθεί την Παρασκευή».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πεδουλάκης: Δείξαμε χαρακτήρα appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα