Παπαδόπουλος: «Δεν έκλεισε η Εθνική για εμένα»

Ο επιθετικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Παπαδόπουλος υποστήριξε πως το κεφάλαιο της Εθνικής Ελλάδας παραμένει ανοιχτό για τον ίδιο. Από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Πανθρακικού επί του Λεβαδειακού ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος άνοιξε το σκορ και κέρδισε την αποβολή για τους γηπεδούχους...

Ο έμπειρος επιθετικός, μιλώντας στον Sport103 Fm , υποστήριξε μεταξύ άλλων πως το κεφάλαιο της Εθνικής Ελλάδας είναι
ακόμα ανοιχτό για τον ίδιο.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στον Πανθρακικό είπε: "Στον Πανθρακικό βρήκα καλούς ανθρώπους και με όρεξη που αγαπάνε την ομάδα και έναν προπονητή (σ.σ. Σάββα Παντελίδη) που δουλεύει καθημερινά για το καλύτερο της ομάδας. Αυτό μου αρκούσε και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Πανθρακικό".

Για την νίκη στην Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού μετά την εντός έδρας ήττα από την Βέροια υποστήριξε: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και στα δύο τελευταία ματς παίξαμε πολύ καλά. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Έτσι είναι η μπάλα και είναι καλό που πήραμε τους τρεις βαθμούς στην Λιβαδειά και για ψυχολογικούς λόγους και για την διακοπή που ακολουθεί για την δουλειά που θα υπάρξει.

Μπήκαμε καλά από την αρχή του παιχνιδιού και δείξαμε μία ομάδα που παλεύει στον αγωνιστικό χώρο και είναι ένα. Αυτό είναι το σημαντικό και θα πρέπει αυτή η νίκη να είναι οδηγός για την συνέχεια για να σώσουμε την ομάδα".

Ειδικά για την εντός έδρας ήττα από την Βέροια δήλωσε: "Είμαστε μία ομάδα που φτιάχνεται και με νέα παιδιά. Όταν παίζεις καλά με την Βέροια και δεν προηγείσαι είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να διαχειριστείς σωστά το παιχνίδι. Κρατάμε τις φάσεις που κάναμε όπως και στην Λιβαδειά που οι φάσεις γίνανε γκολ".

Για το πρόγραμμα του Πανθρακικού στις έξι πρώτες αγωνιστικές σημείωσε: "Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και δύο στην έδρα μας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν και καλύτερα αλλά και οι 6 βαθμοί είναι καλοί. Άνετοι δεν μπορούμε όμως να αισθανόμαστε γιατί το πρωτάθλημα φέτος έχει δείξει ότι είναι δύσκολο και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Πρόκειται για ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα και μέχρι το τέλος ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα. Για αυτό και δεν λέει τίποτα ότι εμείς έχουμε 6 βαθμούς και ο Πανιώνιος 15. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη".

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού και το δικό του γκολ υποστήριξε: "Μεγάλη νίκη και ιστορική επί του Πανθρακικού με σημαντικό το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο".

Για την Εθνική Ελλάδος και τα δύο παιχνίδια με τις Βοσνία και Σλοβακία τόνισε: "Ξεκίνησε πολύ καλά στα δύο πρώτα παιχνίδια. έχει δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά της και πιστεύω ότι θα δείξει τον ίδιο καλό της εαυτό που είναι σημαντικά για την πρώτη θέση".

Κι όσο για την δική του επιστροφή στην Εθνική ομάδα δεν έκρυψε πως: "Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Εθνική για μένα. Στην Εθνική ομάδα ήμουνα και μπορεί να ξαναείμαι".
Keywords
Τυχαία Θέματα