Παναθηναϊκή Συμμαχία: Στις 4/11 η ΓΣ

Οι επικείμενες εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» απασχόλησαν το ΔΣ του σωματείου που συνεδρίασε την Τετάρτη 17/10. Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε ο ορισμός Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 4/11 στις 10 το πρωί στο ΟΑΚΑ, κι αν δεν υπάρξει απαρτία, ή μάλλον αν δεν βρεθούν πάνω από τους μισούς που έχουν δικαίωμα ψήφου, θα γίνει επαναληπτική συνεδρίαση στις...
16:00 την ίδια μέρα. Αυτό σημαίνει
πως οι εκλογές θα διεξαχθούν προς το τέλος του Νοεμβρίου.

Στη Γενική Συνέλευση της Συμμαχίας θα γίνει αρχικά ένας απολογισμός των όσων έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα, ενώ αναμένεται να υπάρξει παραίτηση του ΔΣ και να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου. Δεν αποκλείεται τότε να ανακοινωθούν κάποιες υποψηφιότητες μελών ενώ θα οριστούν οι εφορευτικές επιτροπές και θα τεθεί το πλαίσιο που θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία. Δηλαδή σε ποια σημεία θα στηθούν κάλπες, αλλά και το πώς θα ψηφίσουν τα μέλη από το εξωτερικό.

Παράλληλα, η ΓΣ στις 4/11 ενδέχεται να μεταδοθεί και σε LIVE streaming για τα μέλη. μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Τέλος, το ΔΣ της Συμμαχίας συζήτησε την Τετάρτη και το φλέγον θέμα του γηπεδικού, αλλά και την αγωνιστική πορεία του Παναθηναϊκού, που δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα