Παίκτη από τη Μάντσεστερ Σίτι παίρνει η Άιντραχτ

Αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2010, ως ένα σπουδαίο ταλέντο του σουηδικού ποδοσφαίρου. Ο Τζον Γκουιντέτι ποτέ δεν κατάφερε να φορέσει τη φανέλα των «Σίτιζενς», αφού δόθηκε δανεικός, πρώτα στη Μπρομαποϊκάρνα, από όπου τον αγόρασαν οι Άγγλοι, έπειτα στη Μπάρνλεϊ και πέρσι στη Φέγενορντ, όπου έκανε και τις καλύτερες εμφανίσεις, σημειώνοντας 20 γκολ σε 23 αγώνες. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως, δεν δείχνει να υπολογίζει τον 20χρονο επιθετικό και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρησή του.

Η πρώτη που έχει

εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με ανθρώπους της Σίτι. Σύμφωνα με εφημερίδα της γερμανικής πόλης, πρόθεση της διοίκησης της Άιντραχτ είναι να αποκτήσει τον Γκουιντέτι με τη μορφή δανεισμού και έπειτα από μια περίοδο δοκιμής, να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του, πληρώνοντας στους Άγγλους ένα λογικό ποσό.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Journal Frankfurt» κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, οι οποίες σύντομα θα έχουν ευτυχή κατάληξη για τη γερμανική ομάδα, η οποία θέλει να προλάβει πιθανούς… ανταγωνιστές.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Παίκτη από τη Μάντσεστερ Σίτι παίρνει η Άιντραχτ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα